Ramen

page4-img1Wij staan garant voor totale aanneming van ramen, beglazing, rolluiken en binnenafwerking en dit met een verzorgde service. Onze productieruimte bevat een modern machinepark en wij bieden tevens onze klanten een full-service plaatsingsdienst. Wij bieden ramen aan in PVC, ALU en Hout en kunnen tevens ook de plaatsing verzorgen van ramen die niet bij ons zijn aangekocht.

De profielen van onze PVC ramen zijn compatibel met alle types veiligheidsbeslag. Al onze PVC ramen bieden ook een uitstekende thermische isolatie wat zorgt voor een lage K-waarde. En een lage K-waarde van een PVC raam resulteert zich resoluut in een lagere energiefactuur!

Tevens zorgen onze PVC ramen voor een performante water- en winddichtheid en bieden ze een optimale akoestische isolatie.

Overheidspremies PVC Ramen

Het aankopen en plaatsen van superisolerende PVC ramen levert in Belgiƫ een belastingvoordeel op van de Federale overheid. Verder kunnen er in zo goed als alle Vlaamse gemeenten subsidies worden verkregen voor verbouwingen, speciale investeringen en renovaties.

Als u de ramen van een woning ouder dan 5 jaar laat vervangen kan u tevens ook genieten van een verlaagd BTW-tarief van 6% in plaats van 21%. Hiervoor hebt u enkel een renovatieattest nodig dat wij u bezorgen.

Meer informatie over premies in Belgiƫ kan u terugvinden op volgende websites en bij uw gemeentehuis:
www.bouwenenwonen.bewww.premiezoeker.bewww.energiesparen.bewww.vlaanderen.be

Offerte Aanvragen