B2B Aanbod

U bent aannemer, architect of bouwpromotor?
Met ons totaalaanbod aan bouwmaterialen voor interieurbouw spaart u niet alleen veel tijd uit, u geniet tevens van scherpe tarieven en tal van unieke voordelen! Bovendien kan u ook voor maatwerk bij ons terecht.
 • Prof Programma

  Als professionele klant in de bouwsector geniet u van verschillende voordelen. Zo heeft u toegang tot ons handige platform waar u 24/7 online prijzen kan raadplegen en uw bestellingen kan ingeven. Gedaan dus met het vaak eindeloos wachten op een offerte! Tevens komt u in onze databank van professionele aannemers terecht. Zijn er in uw regio mensen op zoek naar uw diensten? Dan sturen wij deze klanten rechtstreeks (en zonder kosten!) naar u door.

 • Toonzaal ter uwer beschikking

  Onze toonzaal staat gratis ter uwer beschikking. Zo kan u steeds met uw eigen klanten langskomen. Geen tijd? Dan verwelkomen wij uw klanten voor u met plezier.

 • White-label of gepersonaliseerde catalogi

  Een catalogus nodig voor uw klanten? Wij bezorgen hem graag white-label of volledig gepersonaliseerd met uw eigen logo en bedrijfsgegevens.

 • Franco levering op de werf

  Wij leveren op elk werfadres in Belgiƫ, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Ook thuis bij uw eigen klanten. Tevens is afhalen in ons magazijn ook steeds een optie.

 • Technische Helpdesk

  Een (technische) vraag of probleem? Onze helpdesk staat steeds klaar om te helpen, zowel in persoon als via telefoon en mail.

Contacteer ons
0+
Artikelen
0+
Landen
0+
Jaar Ervaring
0+
Tevreden Klanten

1111

Interesse in een bezoekje
aan onze toonzaal ?

Wij verwelkomen u graag! Ook buiten de kantooruren...